در میان ایرانیان غذا های شمالی از همه بیشتر طرفدار دارند و بسیاری از ما ایرانی ها برای چشیدن طعم بی نظیر غذا های شمالی هر از چندگاهی به شمال کشور سفر می‌کنیم تا از خوردن این غذا های بی نظیر لذت ببریم. یکی از این غذا ها مرغ ترش می‌باشد که بعضی ها معتقدند نحوه درست کردن آن کار دشواری است و به همین خاطر از درست کردن آن پرهیز می‌کنند و ترجیح می‌دهند این غذا را فقط سالی یک بار در شمال بخورند. اما در این مقاله می‌خواهیم خیلی ساده و سریع طرز تهیه مرغ ترش شمالی را با شما به اشتراک بزاریم همچنین در کنار آن به چند نکته فنی برای پخت بهتر مرغ ترش شمالی می‌پردازیم.

لذت خوردن یک خوراکی خوشمزه شمالی مثل مرغ ترش را فقط در هنگام سفر کردن به این منطقه نباید تجربه کرد. کافی است همین الان دست به کار شوید و با آماده کردن بساط این غذای لذیذ و خوش‌عطر آن را در منزل‌ خود درست کنید. با طرز تهیه مرغ ترش شمالی همراه ما باشید.

ابتدا مواد لازم برای طرز تهیه مرغ ترش شمالی را می‌خوانیم و سپس به سراغ چند نکته فنی درباره مرغ ترش می‌رویم و در آخر طرز تهیه آن را قدم به قدم و به راحت ترین شکل ممکن با هم پشت سرمی‌گذاریم و یاد میگیریم که چطور یک مرغ ترش خوشمزه برای خود درست کنیم.

مواد لازم برای درست کردن مرغ ترش شمالی

مرغ : چهار قطعه ، سبزی معطر300 گرم ، پیازچه یا پیاز کوچک ، دو عدد سیر خرد شده ، سه عدد گردو آسیاب شده ، یک پیمانه رب انار ، سه تا چهار قاشق غذاخوری نمک طعام و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

 

مرغ ترش شمالی

 

نکاتی در خصوص طعم بهتر مرغ ترش:

برای خوشمزه تر شدن سبزی این غذا باید گشنیز را بیشتر از بقیه سبزی ها اضافه کنید.

نعناع باعث تلخ شدن خورش می شود پس باید دقت کنید که نعناع را در حد چند برگ اضافه کنید.

در محدوده گیلان نوعی سبزی محلی به نام خلواش وجود دارد که میتوان آن را به جای نعناع استفاده کرد.

برای زودتر پخته شدن و گرفتن نفخ لپه ، آن را چندین ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید .

برای اینکه تخم مرغ ها آب خورش را می کشند و نیز خورش نباید آبکی باشد، پس قبل از اضافه کردن تخم مرغ اندازه مشخص کنید.

به زمان تفت دادن سبزی و سیر دقت کنید تا بیش از حد نشود و طعم غذا بهتر شود.

 زمان پخت این خورشت یک ساعت است و اگر بیشتر شود خورشت جا افتاده تر و خوشمزه تر میشود.

خورشت را قبل از اضافه کردن شکر بچشید. چون آلوی خورشتی هم باعث شیرینی غذا میشود.

برای خوش طعم تر شدن خورش میتونید مقداری زعفران داخل آن بریزید.

 

طرز تهیه مرغ ترش شمالی

مرحله اول

اول از هر کاری تکه‌های مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا آب آن‌ها گرفته شود. سپس سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.

 

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل روغن با حرارت کم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

 

مرحله سوم

در این حین که مرغ داخل تابه در حال سرخ شدن است، سبزی‌های معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان است را داخل یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.

 

مرحله چهارم

حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید.

 

مرحله پنجم

بعد از کمی تفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و بعد از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی است. اما می‌توانید بر حسب سلیقه‌تان رب انار بیشتری اضافه کنید.

 

مرحله ششم

حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغ‌ها را هم داخل مایه قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزه‌دار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.

 

مرحله هفتم

بعد از این مدت خورش کاملا جا افتاده و آماده سرو است.

منبع : جام جم آنلاین 

پیراشکی گوشت به همراه دستور تهیه راحت و سریع

آموزش درست کردن پیراشکی بازاری با آسان ترین روش

طرز تهیه مرغ ترش شمالی کهن و بی نظیر

مرغ ,ترش ,شمالی ,یک ,  ,تفت ,مرغ ترش ,اضافه کنید ,ترش شمالی ,  مرحله ,آن را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه شاپ سی سیمیا مداد رنگی های یک بچه مدرسه ای soft86 دانلود رمان عاشقانه ، اجتماعی و ... سامانه ی آوندِ شاخه ی عِلّینی شهید قدس خودآموز آسان لغت نه ز پیشم برانیم ...نه کنارت نشانیم...به کجا می کشانیم...چه شود ختم کار من دبیرستان استعداد های درخشان فیروزآباد